Ökat våld

Läste i tidningen om en misshandel igen. Det var en man igen som hade misshandlats av ett tiotal ungdomar.  Hur kan det komma sig att man behöver vara tio stycken för att slå ner en person och till vilket syfte? Det är ju inte utan att man funderar över om personerna känner varandra eller om de bara kastar sig över folk, som de ser på gatan. Men det konstigaste av allt är att ingen av dem har blivit gripna. Hur kan tio personer fullkomligt gå upp i rök efter att ha slagit ner en person på öppengata? Är det inte så att det har blivit våldsammare och vanliga svensson vill inte lägga sig i eller rent av vågar inte. För man vill inte bli inblandad eller vittna mot skurkarna.

Man kanske skyddare sig med att han som blivit överfallen faktiskt gjort något innan. Det kanske rent av är en blottare eller våldtäksman! Ja då är det inte mer än rätt att han får sig en läxa! Men fallet kanske inte är så, utan han kanske bara kom i deras väg. Allvarligt talat jag blir mörkrädd när jag tänker på det, vad är det för värd vi lever i?  Hur ska det kunnat bli en förändring i detta destruktiva samhälle?

Kommentarer
Postat av: syster

Man kan undra vad det är för fegisar som måsta vara så många mot en.Kan tala om att det känns ganska skönt att ha med sig vargen när jag går på promenad.kramar syster

2010-01-22 @ 16:19:27
Postat av: Jennie

Det är helt sjukt att man inte ska kunna gå ut på gatorna, utan att vara rädd. Kanske skulle skaffa sig en varg oxå eller panter kanske?

2010-01-22 @ 22:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0