Fin supare!!

I denna värld vi lever i borde man vara medveten om vad som kan hända om man super, för det är just vad det är. Sen får alla fin drickare säga vad de vill. De är inte ett skit bättre, då de sitter och äter sin oxfilé och dricker sitt rödvin. Vad är skillnaden och när har man hamnat i beroende ställning till alkohol?
Jag försöker tänka och få fram ett facit, men jag vet inte. Jag kan säga att jag tror att det är när man börjar hitta anledningar till att dricka och/ eller när man börjar smyga med det. Man kan inte längre stå för det man gör, utan måste komma med bortförklaringar till andra. Varför dricker jag? Är det gott, ja men varför funkar det då inte med alkoholfritt? Inte samma sak säger du, men då går det bort. Man dricker inte för det är gott. 
Att vara stressad är ännu en anledning till att dricka. Men ska man då inte se vad det är i sitt liv som gör än stressad? Vad mår jag inte bra av och vad ska jag förändra?
Hitta din anledning och jag ska hitta ett svar!
Jag tror ingen kan utmana mig i detta, men vore helt klart kul att höra någon bortförklaring som jag inte tidigare har hört.

Dagen idag...

Det går nog inte hålla en blogg levande hur länge som helst! Tänker då att det finns hur många som skriver om allt och ingenting. När man tittar närmare så handlar det egentligen inte om annat än att man vill skriva av sig. Vad vill man säga till alla i denna värld; om inte att just JAG finns.

-Hallå se mig bland alla andra!

Jag syns ett tag, men sedan glöms jag sakta bort. Hur är det man säger, man dansar runt ett tag i livet och sen tar det slut. När tar det slut då? Är det när man dör eller är det när man slutar leva? När jag tänker på det så är det två skilda begrepp, då man kan sluta leva fast man lever. Men är det inte att slösa bort tid; att inte tillåta sig leva medan man gör det? Det är lät att se tillbaka och tänka på, OM jag bara hade gjort det eller det. Men varför tänka bakåt när man lever här och nu. Vad kan du göra åt det som varit? Svaret är naturligtvis igenting.

Livet är för kort att gå omkring och må dåligt över det som paserat. Res dig  upp idag och tänk; idag är första dagen på mitt nya liv. Jag kommer förändra mig idag och glöm det som varit.......

RSS 2.0