Onsdag

Ja då var det dax att jobba igen, men nu har jag bara tre dagar kvar sedan har jag semester. Det känns riktigt gott, även att vi inte har planerat så mycket mer än att det kommer upp några kompisar med familjer. Annars tar vi nog en camping om det blir väder i skärgården. Jag tycker det är skönast att inte ha en massa inplanerat, utan ta ledigheten lite mer som den kommer.

Har även tänkt lägga upp en nu kategori med vittnesbörd, men det ligger just nu under fundering. Det kan vara bra för min egen del att gå tillbaka och tänka efter, vad har Gud gjort i just mitt liv och vad är det egentligen jag tror på?

Kommentarer
Postat av: Jenny

neej vad kul =) hehe hur gammla e dom=)! haha ääh håret växer juh alltid ut om de skulel gå snett så jag tycker det e bara köra fast jaahr lugnat mej sen jag tappa typ allt hår nästan hehe ja hadde luggen ovanför ögonebrynen det var skräck hehe men men jag överlede de me

2009-07-08 @ 11:02:08
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: vera.

hejhej, allt bra? :) kram

2009-07-08 @ 12:45:14
URL: http://reav.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny♥

Jasså e dom så stora vad kul hehe måste vara helt underbart att ha barn men samtidigt ett enomrt jobb men man kan no adlrig få en bättre lön hehe!

så hur gammal är du föresten och vad heter du jag har juh adlrig frågat!=(

2009-07-09 @ 00:19:20
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: Ivana

Hej hej!!



Jag tycker att det låter som en väldigt bra idé!!!



Ta hand om dig!†

2009-07-09 @ 21:27:00
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0