Dagarna som gått

Kände att det var dax för en uppdatering av bloggen. Har inte haft, så mycket tid att skriva det sista eller inte lust kanske. Denna vecka är jag ledig och då ska man jobba igen allt hemma, som man inte hunnit. Eller kanske rättare sagt göra det,som inte hunnits med då man jobbat intensivt.


Helgen gick i rasande tempo, hade hockeyträning på fredagen. Vilket gick sådär, känner väl att jag måste öva mer på skridskoteknik och klubba + puck. Fick väl inte till det helt och fullt ha ha. Tur att det inte finns några bildbevis. På lördagen var det poolspel för sonen och då var man återigen i ishallen. Han var jätteduktig och verkligen slet och kämpade och det syntes lång väg att han tyckte det var kul. Han hade även med sig en egen hejaklack dit. Hans gamla klasskompis med familj kom upp och hälsade på, så det var stort jubel på på läktare, då han gjorde målet för deras lag. Sen åkte vi hem allihop och hade en trevlig lördagkväll. Barnen lekte och spelade bandy i källaren.

Ja sen kom söndagen och det var dax att återigen åka till ishallen. Men denna gång var det minstingen, som skulle spela hockey. Denna dag kom frågan om det var någon som ville testa på att vara målvakt. -JA ropades det i kör! Men slutligen blev det sonen som fick stå. Det var inte helt lätt fick han erfara att röra sig på isen, med de stora skydden. Att sedan försöka hålla i klubban med de jättestora handskarna var inte heller lätt. Men det svåraste var nog att ta sig upp efter att ha slängt sig efter pucken. Vad han kämpade och slet, men han såg bara för söt ut och skam den som ger sig. Han gav inte upp...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0