Livets uppkomst

Om jag tar lite brädor, spik, färg och takpannor och slänger i en hög, sen går jag. Hur många tror att det kommer bli ett hus efter ett tag? Förmodlingen inte många, eftersom det även krävs att någon bygger ihop huset. En hög av brädor kan inte bygga ihop sig själva. Något som egentligen säger sig själv. Nästa fundering vad är det som gör att det finns apor i dag? Tänker då att vi människor ursprungligen kommer från aporna, men sedan har vi utvecklats vidare i århundraden och blivit människor. Men har då vissa arter stannat i utvecklingen och förblivit apor? Fiskarna då som kom upp på land, hur kom de på idèn att de skulle komma upp på land och bli kräldjur? Hur snabbt gick den utvecklingen och hur många dog på kupen? För det kunde ju knappast hända från en dag till en annan.  Enkelt ,enkelt det hände i en enda smäll och vips, så blev allt som det är. Vilken fantastisk smäll!!! De flesta smällar som händer skapar oreda och inget annat. Vad var det med just denna smäll, som kunde få ihop allt så perfekt.

Kommentarer
Postat av: t

jag är kristen men så som du försöker förklara världen och livet behöver inte heller stämma. Sen så tycker jag om du ska försöka tala imot det som vetenskapen har sagt så får du läsa på mycket mer. vetenskapen har inte sagt att allt liv uppstod i en smäll utan snarare evolusionens utveckling har åstakommit liv. likså när du säger att vetenskapen eller någon säger att människan uppstått från apan stämmer inte heller. läs ordentligt innan du påstår vad som är sagt för dessa saker sägs av bara okunniga människor. en riktig vetensakpsmann säger inte att människan utvecklades ur apan.

2009-04-19 @ 20:28:14
Postat av: J

Kanske skrivit lite otyddligt. Menar inte bokstavligt det jag skrivit, utan snare att många tror faktiskt att vi kommer från en apa. Säger nu inte en vetenskapsman, utan en vanlig människa som tror.Sen att det finns människor som tror på en smäll oxå gjorde att jag top upp även detta ämne. På ett något överdrivet sett....

2009-05-26 @ 00:44:57
URL: http://kristen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0