Härliga sol..

Tog en långpromenad idag på rasten. Solen stod högt på himlen och det blåste lite fläktande. Det var egentligen ett perfekt promenadväder. Men jag glömde bort att solen kan brännas.

Resultatet blev ROSA axlar och rygg, så jag tänker att natten kommer bli underbar. Särskilt när man inte har någon after sun, med sig. Men det kanske är någon som har ett bra tips vad man kan göra i stället?

Byxorna krymt?

Ja då var det slut på min långledighet. Följde barnen till skolan och tog svängen förbi gymmet även denna dag. Det blev ett lite kortare pass, men ändå känns det bättre än ingen. När jag kom hem provade jag byxor, som jag kunde tänkas ha till jobbet nu i helgen. Men vad händer, mina ögon har inte sett fel. Benen har blivit större, då främst över låren. Byxorna går inte på.

Nu kan man ju fundera, vad har hänt sedan förra sommaren. Har jag ätit upp mig eller har åldern börjat visa sig eller är det så att höstens hockeyträning har gjort sitt. Det sistnämnda skulle helt klart vara enklast att acceptera och den som skulle vara snäll mot mig skulle givetvis säga det. Ja ja finns väl bara två sätt antingen acceptera läget eller träna på. Ja och de som känner mig vet väl att det kommer bli TRÄNING. Laddar inför att komma i form inför hösten, hockey eller inte! Det beror på tiderna och vilka dagar det blir.

Nu dax att göra sig klar för arbete

Aktiviteternas dag

Sitter här hemma och njuter av att vädret är helt underbart. Kan även känna att jag har tagit till vara på hela dagen. På morgonen gick jag till gymmet och körde ett konditions och benpass. När barnen kom hem åkte vi till badhuset och passsade på att bada ute i det fantastiska vädret. Sen var det dax att äta middag som maken hade fixat och sen gick vi till barnens skola och spelade brännboll. Det var nämnligen en liten avslutnings träff för den stora sonens klass idag.

Det roligaste med detta var att jag trodde att jag skulle göra bort mig fullständigt och inte träffa bollen, men döm av min förvåning jag lyckades få till ett helvarv. Barnen var nöjda och tyckte att jag var ganska bra ändå. De trodde nog inte heller på mig när det gällde detta.

Tisdag

Hemma igen efter en intensiv dag. Dagen började med att följa barnen till skolan, sen slank jag in på gymmet och körde veckans andra styrkepass. Om man får gnälla lite, så känns det i benen, men det är sånt man får räkna med. Sen var det dax att hämta barnen, fixa lite middag och sen stack jag och lillkillen till badhuset.

När vi ändå var i stan, så tänkte jag att det var lika bra att passa på att kolla in avslutningskläder. Men vi hittade inget som passade, trots av vi gick igenom fyra butiker. Jag blir bara så trött på alla prinsessklännigar till alla tjejer. Det finns ju hundratal att välja mellan och sen tittar man på kill avdelningen och där finns knappt inget. Men hur tänker man? Killar har inga fin kläder eller? Jo det är klart vi tar hem ett gäng rutiga byxor för det är modernt. Men om man nu inte tycker om rutiga byxor, vad ska man ha då? Jeans eller mjukisbyxor eller?

Nej jag blir trött, fram med mer roliga kläder till killar!!!


RSS 2.0