Vem vill fira Jul ensam?

 

Jag blev riktigt inponerad på nedanstående inbjudan. Hur många tänker på de ensamma på Julen? Troligen inte så många, utan man är fullt upptagen med att handla sina julklappar och matinköp. Det största problemet är vad man ska ge alla i present. Särskilt de som verkligen har allt. Vad köper man till en sådan person..


Vill du fira jul med oss? 

Har släktingarna och vännerna firande på annat håll, har du svårt att resa, vill du ha sällskap, vill du fira en annorlunda jul… ja, hur du än har det i jul blir vi jätteglada om du vill komma till Gränna Pingst och fira julafton med oss. Med familjen Stenmark som värdar ställer vi till med julfirande under enkla former och ser fram emot ditt sällskap. 

Lite hålltider för dagen:
Vi börjar med enkel frukost kl 09.00, sedan bakar vi julgodis, pepparkakor, provsmakar, spelar spel, läser, sjunger julsånger, umgås, ser på film m.m.

Vi äter jultallrik kl 13.00. Kl 15:00 slappar vi framför Kalle Anka för att sedan fika, dansa kring granen, sjunga julsånger, spela spel, läsa, umgås m.m.

Vi läser julevangeliet tillsammans kl. 18.00 sedan äter vi kvällsmacka och har fortsatt gemenskap.
För de som vill har Svenska kyrkan en midnattsmässa kl 23

Vi får tillsammans göra denna dag! Det kommer att finnas saker för både barn och vuxna att umgås omkring! Kom hela dagen eller delar av dagen, vad som passar dig! Allt under dagen är kostnadsfritt. Du behöver inte ha med dig någonting! KOM SOM DU ÄR! Pingstkyrkan ligger på Brahegatan 75, men du går in på baksidan (Sjögatan). 

ANMÄLAN
Vi vill gärna ha in anmälningar för att lättare kunna beräkna mat (men du får absolut komma utan anmälan också!!)

Ange i din anmälan:
- Namn och hur många som kommer
- När ni kommer – hela dagen / frukost / lunch / eftermiddagsfika / kvällsfika

Skicka din anmälan till info@grannapingst.se 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0