Bråk i skolan

jag funderar över hur det är möjligt at man kan låta det gå, så långt att både elever och lärare blir misshandlade på Navestadskolan. Hur är det möjligt? Ja egentligen är det väl inte så konstigt, då vi återigen får erfara detta samhälle där lärarna ska fostra våra barn. För blir de inte fostrade hemma hur blir det då ute i samhället. Det kan väl inte vara så att dessa barn har fått rätt grund att stå på?
Antingen handlar det väl om frånvarande föräldrar eller fel umgänge. Om det nu inte är någon annan okomma på dessa ungar. Ja jag säger ungar för att de tar upp tid och resurser för alla andra barn som faktiskt vill. Det ska sparas och alla ska intergreras i samhället för man tror på denna fantastiska lösning. Men faktum är att alla klarar inte av det. Frågan är vilka som är förlorarna i detta? Ja våra barn, alla barn.
När tänkte man på de barnen som faktiskt vill och kämpar. Hur mycket tid och stötning får de idag? När mycket av tiden handlar om att uppfostra de barn som inte vill. Nej se till att återföra de gamla resursklasserna och satsa på alla barn. Det kommer bli en besparing i längden. Men så ser vi inte på saker idag för den förebyggande vården är inte mätbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0