Fredagsmat, tips kanske?

 

Vad trött jag känner mig idag och det värsta är att jag måste åka och handla. Något som kan vara hur tråkigt som helst då man måste. Men hur kul som helst då man har lust. Sen har det lite betydelse vad man ska köpa. Handla mat är väl inte ine roligaste sysslan alla gånger. Funderar lite på vad jag ska köpa vi får nämnligen gäster i kväll, som stannar över helgen. En familj som vi umgicks med innan vi flyttade, så det var ett tag sedan vi sågs.

 Jag är helt tom på idér just nu. När man frågar barnen, så tycker de tacos och kladdkaka, och det är väl något som alltid går hem. Samtidigt så känns det lite tråkigt, kanske bättre att göra en paj och en sallad till. Det är lite smidigare när man är fler. Detta med mat kan kännas som en börda ibland och så grymt tråkigt. Fattar inte att jag en gång i tiden utbildade mig innom restaurang och jobbade med det. Skönt att den tiden är förbi. Jag kan väl tycka att det är kul ibland, men att laga varje dag känner jag ingen passion för. Tycker det är roligare att baka kakor och bullar av alla de sorter. Men det kan man ju inte göra varje dag. Då skulla man ju rulla fram till slut. Jag får fundera vidare en stund till innan jag åker.


Kommentarer
Postat av: Erica @ toliveforchrist

Svar: Hm.. hur menade du nu!? Det jag skrev om har ju blivit bra nu.. ;)



Vi åt tacos idag! Underbart gott! ;)

2009-10-23 @ 17:47:42
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jo, det blev väldigt lyckat... var dock väldigt nervös innan, hehe

2009-10-23 @ 23:56:13
URL: http://cuty.webblogg.se/
Postat av: Erica @ toliveforchrist

Svar: Mm, precis. Man måste våga lite på att det blir bättre, att allt samverkar till det bästa, då kan man vara lugn fast allt inte är jättebra. :)



Vad blev det för mat? :)

2009-10-24 @ 17:51:21
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/
Postat av: Maria

Visst kan det bli som ett beroende... det är ju där faran ligger. Jag får helt enkelt försöka balansera detta bättre och inte låta tiden framför datorn ta över allt annat. Man har ju faktiskt ett liv utanför också :-) Vad trevligt med helggäster. Hoppas ni haft en fin helg tillsammans.

Guds frid / Maria

2009-10-24 @ 22:58:12
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/
Postat av: Michaela { Foto & Webbdesign

sv; hhih! :D



Hur va din Fredagkväll? :)

2009-10-25 @ 02:44:19
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Erica @ toliveforchrist

Svar: Gott! :D

2009-10-25 @ 15:57:38
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0