Fredag = jobb

Sitter nu och laddar inför att bege mig till jobbet, men det känns oehört motigt idag. Har försökt städa upp lite här hemma, så övriga familjemedlemmar kan njuta av dagen. Känner sådan oerhörd ångest inför att åka. Inte nog med att man ska åka massa mil, sen ska man vara borta i tre dagar. Har letat efter nytt jobb, men blir bara deppig för det finns verkligen inget att söka. Jag menar verkligen INGET!

Ja vad gör man? - Det är bara tt bita ihop får man höra, men det är inte så bara längre. Man kan bita ihop till en viss gräns sen går det bara inte längre. Ja annars ska man försöka se det positiva, men vad är det?  Ja det är klart man ska vara nöjd genom att bara ha ett jobb. Men livet ser inte alltid ut så att man kan vara nöjd.

Man har en familj och barn hemma och det är med dem man vill vara. Det är dem man vill ta hand om och se hur det går i skolan och på träningen. Man villl inte vara borta i flera dagar....Vill ha nytt jobb NU.....

Ha en trevlig helg!!!

 


Kommentarer
Postat av: Erica

Hur kommer det sig att ditt jobb är så långt hemifrån? Vad jobbar du med? :(

2009-11-07 @ 15:23:12
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Maria

Sänder en hälsning till dig och hoppas din jobbhelg blir bra. Förstår din vånda över att behöva åka iväg. Kanske finner du någon lösning längre fram eller ett annat jobb som passar dig.

Var rädd om DIG.

Kram från Maria

2009-11-07 @ 16:42:59
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0